Recensies

Stoer is een foto op aluminium zeker!
Het past perfect bij ons interieur. Dat geborstelde effect van zo’n allumium plaat geeft een extra dementie aan onze foto.
Super bedankt!

- Mirjam

Het effect van aluminium op je foto is gewoon geweldig.
Ben super blij met mijn aankopen. Snel geleverd en goeie prijs/kwaliteit verhouding.

Groetjes Femke

Mijn man word gek van mij. Al jullie verschillende producten wil ik hebben. Foto op hout, canvas, tuinposters en glas. Allemaal mooie producten om je huis gezelliger mee te maken. Nu voor het eerst een foto op aluminium besteld. Ik werd verrast toen ik het thuis ontving. Super mooi. Bedankt!

Groeten Sita

Super leuk cadeautje om weg te geven.
Mijn moeder was jarig dus heb ik haar een deurposter gegeven met een buddha er op. Me moeder was er hartstikke blij mee.

Marjolein de Jager

Binnen 3 dagen al in huis, Sneller dan verwacht. Super service.

Groeten,
Evert

1e reactie: Makkelijk te bestellen bij jullie op de website. Het viel me op dat jullie contact gegvens overal terug zijn te vinden. Dit vind ik hartstikke goed. Zo geef je aan dat je altijd te bereiken bent voor je klant.

Mijn product zojuist besteld. Zodra ik hem binnen heb zal ik mijn mening geven over jullie product.

2e reactie: Het product heb ik binnen. Ziet er precies zo uit als ik in mijn gedachte had. Dankjulliewel voor alles.
Groetjes Miranda

Ben zeer tevreden. Bedankt voor alles.

- Leo

Een cadeaubon ontvangen voor mijn verjaardag van jullie bedrijf. Toen heb ik zeer gemakkelijk een foto op aluminium besteld. Ben echt blij met mijn nieuwe aanwinst voor in huis.

Met vriendelijke groeten,
Karla

In mijn leven heb ik al heel wat verschillende foto’s laten afdrukken op verschillende materialen. Maar toch is dit wel het mooiste materiaal dat ik tot nu toe heb gezien. Bedankt voor de goede service.

- Stefan